Anunt de participare numarul 151913/01.07.2014
Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.
Detalii procedura
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Autoritate contractanta: JUDETUL TELEORMAN
Numar anunt: 151913 / 01.07.2014
Denumire contract: Achizitia de echipamente si servicii de implementare a sistemului informatic integrat (inclusiv servicii de instruire) pentru proiectul ,,Solutii informatice integrate pentru gestiunea registrului agricol in format electronic si managementul activitatilor interne ale institutiilor publice in cadrul parteneriatului dintre Consiliul Judetean Teleorman si 15 UAT-uri
Stare procedura: In desfasurare
 


Planuri anuale de achizitii publice
An Denumire plan Denumire detaliu plan

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1)   Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JUDETUL TELEORMAN
Adresa postala:  str.Dunarii, nr.178, mun.Alexandria , Localitatea:  Alexandria , Cod postal:  140047 , Romania , Punct(e) de contact:  Directia Managementul Proiectelor cu Finantare Internationala, cam 70 , Tel.  +40 247311201-304 , In atentia:  ing.CIUNTUC PETRICA VALENTIN , Email:  ciuntucv@yahoo.com , Fax:  +40 247314787 , Adresa internet (URL):  www.cjteleorman.ro , Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2)   Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1)   Descriere
II.1.1)   Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Achizitia de echipamente si servicii de implementare a sistemului informatic integrat (inclusiv servicii de instruire) pentru proiectul ,,Solutii informatice integrate pentru gestiunea registrului agricol in format electronic si managementul activitatilor interne ale institutiilor publice in cadrul parteneriatului dintre Consiliul Judetean Teleorman si 15 UAT-uri
II.1.2)   Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Consiliul Judetean Teleorman si cele 15 Unitati Teritoriale
Codul NUTS: RO317 - Teleorman
II.1.3)   Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4)   Informatii privind acordul-cadru
II.1.5)   Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Implementarea de solutii informatice integrate pentru gestiunea Registrului Agricol in format electronic si managementul activitatilor interne ale institutiilor publice in cadrul parteneriatului dintre CJ Teleorman si 15 UAT-uri:
- Implementare hardware&licente
- Implementare retea LAN
- Implementare aplicatie software (analiza, proiectare, implementare)
- Testare
- Instruire
II.1.6)   Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
48000000-8 - Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
48820000-2 - Servere (Rev.2)
51611100-9 - Servicii de instalare de hardware (Rev.2)
72000000-5 - Servicii IT: consultanta, dezvoltare de software, internet si asistenta (Rev.2)
80533100-0 - Servicii de formare in informatica (Rev.2)
II.1.7)   Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8)   Impartire in loturi
Nu
II.1.9)   Vor fi acceptate variante
Nu
II.2)   Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1)   Cantitatea totala sau domeniul
Conform caiet de sarcini
Valoarea estimata fara TVA: 5,189,960 RON
II.2.2)   Optiuni
Nu
II.3)   Durata contractului/acordului cadru/SAD sau termenul pentru finalizare
9  luni incepand de la data atribuirii contractului 
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1)   Conditii referitoare la contract
III.1.1)   Depozite valorice şi garantii solicitate
- Cuantumul garantiei de participare este de 100.000 LEI - Garantia de participare se poate constitui, conform prevederilor art. 86, alin. (1) din HG nr. 925/2006: a) prin virament bancar in contul: RO19TREZ6065006XXX000168 deschis la Trezoreria Alexandria in favoarea Autoritatii Contractante. Cod de înregistrare fiscala 4652686 sau b) printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari si prezentat in original. - In cazul in care garantia de participare se constituie prin Scrisoare de garantie bancara, se va utiliza Formularul nr. 1 – Scrisoare de garantie bancara. - Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de 120 zile de la data limita de depunere a ofertelor. - Cuantumul ce se va retine in conditiile art. 278^1 din OUG nr.34/2006 este de 8.078,99 lei. Dovada constituirii garantiei de participare trebuie prezentata pana cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor. In cazul in care dovada constituirii garantiei de participare nu este prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor, precum si in cazul in care nu este constituita in cuantumul, forma si avand perioada de valabilitate prevazute mai sus, respectiva oferta va fi considerata inacceptabila si respinsa. - Echivalenta leu/valuta va fi calculata la cursul de schimb valutar mediu, leu/alta valuta, comunicat de BNR cu 5 zile anterior datei limita de depunere a ofertei. - Garantia de participare emisa în alta limba decât româna va fi prezentata în original si va fi însotita de traducerea autorizata si legalizata în limba româna. - În cazul extinderii perioadei de valabilitate a ofertei, perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi prelungita în mod corespunzator, în caz contrar se considera ca ofertantul si-a retras oferta. Cuantumul garantiei de buna executie a contractului este de 10% din valoarea fara TVA a contractului incheiat. Garantia de buna executie se va constitui in conformitate cu prevederile Art. 90 din H.G. Nr. 925/2006 cu toate completarile si modificarile ulterioare. In cazul in care garantia de participare se constituie prin Scrisoare de buna executie, se va utiliza Formularul nr. 15 – Scrisoare de garantie de buna executie. Garantia de buna executie va avea o perioada de valabilitate cel putin egala cu durata contractului incheiat. Garantia de buna executie se va elibera in conditiile art. 92, alin. (1) din HG nr. 925/2006.
III.1.2)   Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
• POSCCE • Bugetul de stat • Contributia locala
III.1.3)   Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4)   Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2)   Conditii de participare
III.2.1)   Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la prevederile art. 180 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare (Declaratie privind eligibilitatea) :
Ofertantul trebuie sa completeze Formularul nr. 2
În cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.
In cazul în care ofertantul beneficiaza de sustinere conform art.186 si 190 din OUG nr.34/2006 si sustinatorul acestuia trebuie sa prezinte acest formular.
Cerinta nr.2. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la prevederile art. 181 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare:
Ofertantul trebuie sa completeze Formularul nr. 3
În cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.
În cazul în care ofertantul beneficiaza de sustinere conform art.186 si 190 din OUG nr. 34/2006, persoana care asigura sustinerea nu trebuie sa se afle în situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor art. 181, lit.a), c1), d) din OUG34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Se solicita:
- Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia îsi are sediul social operatorul economic, din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor (sau echivalent pentru persoane juridice straine). Original/copie legalizata/ copie lizibila cu mentiunea “conform cu originalul”.
- Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale din care din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor (sau echivalent pentru persoane juridice straine). Original/copie legalizata/ copie lizibila cu mentiunea “conform cu originalul”.
NOTA: În cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.
Daca exista incertitudini referitoare la situatia unui operator economic, autoritatea contractanta are dreptul sa solicite informatii direct de la autoritatile competente.
Cu exceptia impozitelor si taxelor pentru care s-au acordat înlesniri la plata de catre organele competente si în masura în care s-au respectat conditiile impuse la acordarea acestora, autoritatea contractanta va exclude ofertantul care înregistreaza datorii la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor catre bugetul consolidat general si/sau bugetul local indiferent de cuantumul acestora.
Nota: In masura in care procedura de emitere a Certificatului de atestare fiscala si a Certificatului de taxe si impozite locale nu permite confirmarea situatiei datoriilor la data solicitata, operatorii economici pot depune o declaratie pe proprie raspundere potrivit art.11 alin.(4) din HG nr.925/2006. Intr-o astfel de situatie devin aplicabile prevederile art.9 alin.(3) din Ordinul nr.509/2011
Cerinta nr.3. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din OUG nr. 34/2006, se va completa Formularul nr. 5 de catre lider, asociat, subcontractor, sustinator tert.
Lista cu persoanele ce detin functii de decizie în cadrul autoritatii contractante este urmatoarea:
Gâdea Adrian Ionut, Mircea Dumitrescu,Zavera Niculae, Balan Ilie, Silvia Oprescu, Iuliana Ionescu, Cristescu Mihaela Mirtis, Melintescu Valentina, Boja Mariana, Putineanu Florentina Eliza, Piperea Victor, Pascutu Victorita, Oancea Ecaterina, Bataus Mugur, Sfintes Elena, Popescu Aurelia Magdalena, Potbaniceanu Bogdan Andrei, Ciuntuc Valentin, Zgorcea Ion, Chelu Lory Mihaela, Modoran Cristina, Ghibirdic Iuliana, Saracila Ecaterina
În cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.
In cazul in care exista subcontractanti, fiecare subcontractant este obligat sa prezinte acest formular
În cazul în care ofertantul beneficiaza de sutinere conform art.186 si 190 din OUG nr. 34/2006, fiecare tert sustinator este obligat sa prezinte acest formular.
Cerinta nr.4. Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta.
Ofertantul trebuie sa completeze Formularul nr. 6.
În cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular. Persoane juridice/fizice române:
- Certificat constatator emis de ORC - informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor. Obiectul contractului sa aiba corespondent in codul CAEN din Certificatul constatator.
Documentul se va prezenta in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”/electronica. Autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.
Persoanele fizice/juridice straine:
- documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional in conformitate cu prevederile din tara in care ofertantul/ candidatul este stabilit. Documentele prezentate trebuie sa ateste ca ofertantul are dreptul sa desfasoare activitati economice care le includ si pe cele care fac obiectul prezentei achizitii. Documentele vor fi prezentate insotite de traducerea autorizata in limba romana.
III.2.2)   Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani (2011, 2012 si 2013) trebuie sa fie de minim 10.000.000 LEI.
Ofertantul va prezenta bilanturile contabile sau extrase din bilanturile contabile, in cazul in care publicarea acestora este prevazuta de legislatia tarii in care este stabilit ofertantul, pentru ultimii 3 ani financiari incheiati. sau orice alte documente echivalente
In cazul in care legislatia tarii in care este stabilit ofertantul nu prevede publicarea bilanturilor contabile, ofertantul va prezenta orice alte documente echivalente (ex. rapoarte de audit, rapoarte ale cenzorilor) pentru sustinerea indeplinirii cerintei.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formular nr. 7 - Fisa de informatii generale – original - documentele depuse in sustinerea indeplinirii cerintei de calificare se vor prezenta in copie cu mentiunea „conform cu originalul”. - In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular. In cazul in care ofertantul este o asociere, pentru a putea beneficia de reducerea cerintei privind valoarea minima a mediei cifrei de afaceri globale la 50 % fiecare asociat trebuie sa se incadreze in categoria IMM, conform Legii nr. 346/2004. Ofertantul individual sau ofertantii asociati, care solicita reducerea cerintei privind valoarea minima a mediei cifrei de afaceri globale la 50 % vor prezenta o declaratie pe proprie raspundere, conform Anexei 1 din Legea nr. 346/2004 din care sa rezulte ca se incadreaza in categoria IMM-urilor. Valorile vor fi exprimate in lei si in euro. Echivalenta leu/valuta se va realiza la cursul mediu anual comunicat de Banca Nationala Romana, pentru anii respectivi.
III.2.3)   Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1 - Lista principalelor livrari de produse si prestari de servicii din ultimii 3 ani
Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii impreuna) trebuie sa prezinte un numar de maxim 5 contracte realizate in ultimii 3 ani prin care sa demonstreze, in mod cumulat, ca are experienta in:
a) implementarea unui sistem informatic integrat de tip ERP in care s-au prestat urmatoarele tipuri de servicii, indiferent de modul de cumulare al tipurilor de servicii: analiza, instalare, configurare, scolarizarea utilizatorilor, asistenta tehnica
b) implementarea unui sistem informatic care a continut cel putin componentele de Portal si pentru care s-au prestat urmatoarele tipuri de servicii, indiferent de modul de cumulare al tipurilor de servicii: analiza, instalare, configurare, testare, instruirea utilizatorilor.
c) implementarea unui sistem informatic care a continut cel putin componentele de Management de Gestiune al Documentelor si pentru care s-au prestat urmatoarele tipuri de servicii, indiferent de modul de cumulare al tipurilor de servicii: analiza, instalare, configurare, testare, instruirea utilizatorilor.
d) dezvoltare si actualizare functionalitati sistem informatic care a continut componenta de tip GIS.
Livrarea de produse/ Prestarea de servicii se confirma prin prezentarea unor certificate/ documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat / beneficiar.
Cerinta nr. 2
Lista cu personalul de specialitate propus pentru indeplinirea contractului, care sa contina ce putin urmatorul personal:
1.Manager de proiect - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Competente in domeniul managementului de proiect dovedite prin certificare recunoscuta la nivel national/international
Minim 5 ani experienta generala
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat.
2. Arhitect solutie - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Competente privind dezvoltarea de arhitecturi complexe, de tip Enterprise, cu abordari globale de proiectare, dovedite prin prezentarea unei diplome/ certificari recunoscute la nivel national/ intrenational
Minim 5 ani experienta generala
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat in care a indeplinit rolul de arhitect solutie
3. Expert baze de date - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Competente privind administrarea bazelor de date relationale dovedite prin diploma/ certificare recunoscuta la nivel national/ international
Competente de optimizare a performantei bazelor de date relationale dovedite prin diploma/ certificare recunoscuta la nivel national/ international.
Experienta specifica in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat in cadrul caruia a avut responsabilitati similare celor solicitate pentru proiectul de fata
4. Expert GIS - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Cunostinte privind utilizarea instrumentelor de analiza GIS, dovedite prin participarea la cursuri si/sau certificari detinute in domeniu recunoscute la nivel national/international
Cunostinte privind conceptele geodatabase si crearea/gestionarea datelor geospatiale dovedite prin participarea la cursuri si/sau certificari detinute in domeniu recunoscute la nivel national/international
Minim 5 ani de experienta generala
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat in cadrul caruia a avut responsabilitati similare celor solicitate pentru proiectul de fata, respectiv elaborarea documentatiei de analiza si a scenariilor de testare, stabilire proceduri de migrare a datelor, managementul si controlul calitatii bazei de date geospatiale, instruirea utilizatorilor
5. Expert DMS - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Cunostinte dovedite prin certificare profesionala pentru sistemul de management de documente ofertat
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic in cadrul caruia a avut responsabilitati similare celor solicitate pentru proiectul de fata, respectiv activitati de analiza pentru sistemul de management de documente, testare si implemenatre (instalare, configurare, instruire) sistemului de management de documente.
6. Expert portal - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Cunostinte dovedite prin certificare profesionala pentru componenta de portal, emisa de o institutie recunoscuta la nivel national/ international
Minim 5 ani de experienta generala
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat in cadrul caruia a avut responsabilitati similare celor solicitate pentru proiectul de fata, respectiv analiza cerintelor componentei Portal, configurarea componentei Portal.
7. Expert analiza si securitate informationala - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Competente in domeniul analizei de business, dovedite prin certificare recunoscuta la nivel national/international
Certificare privind competente de testare a sistemelor dpdv al securitatii informatiei
Certificare privind auditul sistemelor informatice
Minim 5 ani de experienta generala
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat in cadrul caruia a avut responsabilitati similare celor solicitate pentru proiectul de fata, respectiv managementul activitatilor de colectare a cerintelor, analiza de business, realizarea documentatiei de analiza, realizarea scenariilor de testare, testare a securitatii sistemelor informatice prin penetrare sistem, activitati de asistenta si suport tehnic.
8. Analist - 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Cunostinte in domeniul analizei de business dovedite prin certificare/diploma de absolvire a
unui curs de specialitate recunoscuta la nivel national/international
Cunostinte in domeniul modelarii, analizei si optimizarii proceselor de business dovedite prin certificare/diploma de absolvire a unui curs de specialitate recunoscuta la nivel national/ international
Minim 5 ani de experienta generala
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat in cadrul caruia a avut responsabilitati similare celor solicitate pentru proiectul de fata, respectiv analiza de business, monitorizare raspuns aplicatie, asistenta tehnica, instruire
9. Specialist testare – 1 persoana
Studii universitare absolvite cu diploma de licenta
Certificare recunoscuta national sau international in domeniul testarii sistemelor informatice
Minim 5 ani experienta generala
Experienta in cel putin un contract de implementare sistem informatic integrat in care a indeplinit rolul de specialist testare sau o pozitie cu responsabilitati echivalente
10. Responsabil Control Calitate - 1 persoana
Studii superioare.
Licenta sau certificare in domeniul calitatii,
Minim 5 ani experienta generala
Subcontractare
Asociere
Certificat ISO 9001 sau echivalent
In cazul unei asocieri, fiecare dintre membrii asociati trebuie sa detina acest certificat
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formular nr. 8 – Lista principalelor livrari de produse si servicii din ultimii ani (2011, 2012, 2013) In cazul unei asocieri acest formular va fi completat de fiecare asociat in parte Ofertantul va prezenta certificate/documente emise sau contrasemnate de de o autoritate sau de catre clientul beneficiar, care sa confirme indeplinirea cerintelor solicitate si care sa contina date referitoare la: beneficiarul contractului, tipul activitatilor prestate/ bunurilor livrate, perioada in care s-a realizat contractul. Documentele se vor prezenta in copie „conform cu originalul”. Documentele prezentate in alta limba decat limba romana vor fi prezentate in copie "conform cu originalul" si vor fi, insotite de o traducere autorizata in limba romana. Nota: Pentru contractele incheiate in alta valuta decat LEI conversia se va realiza la cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei utilizand ratele de schimb medii anuale stabilite de catre aceasta pentru anii respectivi. Se va prezenta: - Formular nr. 9 – Lista cu personalul de specialitate, in original semnat si stampilat; - Pentru fiecare expert propus se vor atasa umatoarele documente: 1. Formularul nr. 10 – CV 2. Copii conforme cu originalul ale diplomelor/ certificatelor/ actelor doveditoare ale competentelor si experientei solicitate 3. Formularul nr.11–Declaratie de disponibilitate, pentru expertii care nu sunt angajati ai operatorului economic, in original Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie in cadrul ofertei. In cazul in care specialistii prezentati nu sunt vorbitori de lb. romana, ofertantul va asigura pe cheltuiala lui servicii de traducere si interpretare de specialitate, in lb. romana pe toata durata contractului. Operatorul economic va lua toate masurile pentru asigurarea unor traduceri de calitate. Se va prezenta: - Formular nr. 9 – Lista cu personalul de specialitate, in original semnat si stampilat; - Pentru fiecare expert propus se vor atasa umatoarele documente: 1. Formularul nr. 10 – CV 2. Copii conforme cu originalul ale diplomelor/ certificatelor/ actelor doveditoare ale competentelor si experientei solicitate 3. Formularul nr.11–Declaratie de disponibilitate, pentru expertii care nu sunt angajati ai operatorului economic, in original Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie in cadrul ofertei. In cazul in care specialistii prezentati nu sunt vorbitori de lb. romana, ofertantul va asigura pe cheltuiala lui servicii de traducere si interpretare de specialitate, in lb. romana pe toata durata contractului. Operatorul economic va lua toate masurile pentru asigurarea unor traduceri de calitate. Formular 12 – Lista cu subcontractantii si specializarea acestora si specializarea acestora, daca este cazul (Acordurile de subcontractare se vor solicita ofertantului castigator la incheierea contractului); Formular 12 b – Declaratie privind partea/partile din contract care sunt indeplinite de asociati si specializarea acestora . Se solicita prezentarea Acordurilor de Asociere sau a Scrisorilor preliminare de asociere si Scrisorilor de imputernicire prin care membrii asocierii nominalizeaza Liderul asocierii (daca este cazul); Certificat ISO 9001 sau echivalent In cazul unei asocieri, fiecare dintre membrii asociati trebuie sa detina acest certificate In cazul unei asocieri acest certificat va fi prezentat individual de fiecare membru al asocierii pentru partea din contract pe care o realizeaza
III.2.4)   Contracte rezervate
Nu
III.3)   Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1)   Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2)   Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1)   Tipul procedurii
IV.1.1)   Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2)   Criterii de atribuire
IV.2.1)   Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2)   Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3)   Informatii administrative
IV.3.1)   Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2)   Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3)   Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 14.08.2014 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4)   Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
19.08.2014 10:00
IV.3.5)   Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6)   Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7)   Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8)   Conditii de deschidere a ofertelor
Data19.08.2014 11:00
Locul: Consiliul Judetean Teleorman, camera 70
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1)   Contractul este periodic
Nu
VI.2)   Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): POSCCE Axa Prioritara III "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public", Domeniul Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Operatiunea 1 „Sustinerea implementarii de solutii de e-guvernare si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar” APEL 3
Tip de finantareProgram / Proiect
Program / Proiect:  Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice - POS CCE
VI.3)   Alte informatii
Modalitatea de departajare a ofertelor clasate pe primul loc cu preturi egale: - se vor solicita ofertantilor clasati pe primul loc cu preturi egale noi propuneri financiare in plic inchis care se vor deschide la data si ora comunicata acestora prin respectiva solicitare Operatorul economic (grupul de operatori) poate beneficia de sustinerea unei terte persoane, in conformitate cu prevederile legale in vigoare referite in OUG 34/2006, HG 925/2006 si Legea 279/2011. In vederea facilitarii accesului la datele de identificare ale participantilor la procedura se va prezenta Declaratia privind calitatea de participant la procedura – Formularul nr. 4 din Sectiunea Formulare Alte coduri CPV relevante: 30200000-1 Echipament si accesorii pentru computer 30121100-4 Fotocopiatoare 39717200-3 aparate de aer conditionat
VI.4)   Cai de atac
VI.4.1)   Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala:  Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti , Localitatea:  Bucuresti , Cod postal:  030084 , Romania , Tel.  +40 213104641 , Email:  office@cnsc.ro , Fax:  +40 213104642 / +40 218900745 , Adresa internet (URL):  http://www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2)   Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile calendaristice incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta a documentului atacat conform art. 256^2 din OUG nr. 34/2006
VI.4.3)   Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Denumire oficiala: Consiliul Judetean Teleorman – Serviciul Juridic, Contencios si Administratie Publica Locala
Adresa postala:  str. Dunarii 178 , Localitatea:  Alexandria , Cod postal:  140047 , Romania , Tel.  +40 247311201-399 , Fax:  +40 247311201 , Adresa internet (URL):  www.cjteleorman.ro
VI.5)   Data expedierii prezentului anunt
30.06.2014 16:00